FavoriteLoading Adauga la Favorite

New Collection – FATAL SEDUCTIONRochie Precious Woman Rochie sirena luxury, model cu aplicatii manuale fine de broderie ce accentueaza mirific zona de bust, talie, scotand in evidenta voluptatea si feminitatea oricarei femei.Prezenta admirata indelung, rochie pretioasa pentru o seara superba! broderie

Pret 999.5 RON
Comanda pe chanttal

Modele de Rochii Online

CHANTTAL este un brand inregistrat si se adreseaza in special clientelei feminine prin intermediul tinutelor si accesoriilor, cautand sa isi adapteze constant ofertele si serviciile.

Existam pe piata romaneasca de 10 ani, reusind sa oferim servicii atat la nivel national, cat si international. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri, aducand servicii de inalta calitate.

Punem intrebari si ne perfectionam zilnic, convingand mereu talente si piete noi cu indrazneala noastra. Inspiram prin colaborari unice cu designeri romani.

CHANTTAL creste rapid si puternic, dar calitatea si designul raman aceeasi. Clientii nostri vor avea parte de o experienta unica de shopping – un loc pentru descoperire, senzualitate, distractie si experienta – si de fiecare data, o promisiune de incantare.

iarena

Afla mereu prima noutatile!

Email: