FavoriteLoading Adauga la Favorite

New Collection Luxury Summer Rochie Hard love luxury lace Rochie princiara, dantela pretioasa, aplicatii hand made , brodate cu cristale Luxury.Rochie radianta, pentru orice silueta, orice varsta, alegere eleganta pentru o femeie ce se doreste admirata.Spate corset reglabil, ajutabil la mai multe tipuri de siluete, bretele detasabile Material: 95% vascoza, 5% elastan broderie

Pret 899.5 RON
Comanda pe chanttal

Modele de Rochii Online

CHANTTAL este un brand inregistrat si se adreseaza in special clientelei feminine prin intermediul tinutelor si accesoriilor, cautand sa isi adapteze constant ofertele si serviciile.

Existam pe piata romaneasca de 10 ani, reusind sa oferim servicii atat la nivel national, cat si international. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri, aducand servicii de inalta calitate.

Punem intrebari si ne perfectionam zilnic, convingand mereu talente si piete noi cu indrazneala noastra. Inspiram prin colaborari unice cu designeri romani.

CHANTTAL creste rapid si puternic, dar calitatea si designul raman aceeasi. Clientii nostri vor avea parte de o experienta unica de shopping – un loc pentru descoperire, senzualitate, distractie si experienta – si de fiecare data, o promisiune de incantare.

iarena

Afla mereu prima noutatile!

Email: