FavoriteLoading Adauga la Favorite

www.Stilulmeu.com Recomanda Cele mai Frumoase Modele de Genti diverse ZOOTOriginál Online din magazinul Zoot!

ZOOT Zice:Ochii văd, inima cere, iată aici o geantă din pnză ZOOT Original pentru plăcere. Geanta este realizată din bumbac, este foarte ușoară și practică și îți va aminti mereu să nu uiți de inima ta.Material: 100% bumbacDimensiuni: 38…  detaliaza …

Pret 35.99 RON
Comanda la Zoot

Modele de Accesorii Genti diverse de Culoare VerdeDeschis Online din Colectia ZOOTOriginál aflate la Reduceri in magazinul Zoot!

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri. E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.

iarena

Afla mereu prima noutatile!

Email: