FavoriteLoading Adauga la Favorite

www.Stilulmeu.com Recomanda Cele mai Frumoase Modele de portofele CathKidston Online din magazinul Zoot!

ZOOT Zice:Ce zici de un portofel nou? Cel de la Cath Kidston e alegerea pefectă. Simplu, stylish şi foarte practic! Detalii:- mai multe compartimente pentru bancnote și carduri- închidere cu capsă Material: exterior – 100 % bumbac cu PVCin…  detaliaza …

Pret 129.99 RON
Comanda la Zoot

Modele de Accesorii portofele de Culoare ImprimeuBuline Online din Colectia CathKidston aflate la Reduceri in magazinul Zoot!

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri. E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.

iarena

Afla mereu prima noutatile!

Email: